Європідлога – вибір тих, хто прагне кращого при ремонті квартири

Європідлога – вибір тих, хто прагне кращого при ремонті квартири

Зробити житло затишним можна за рахунок майстерного підходу до втілення дійсно чудового дизайну, а от безпечним для здоров'я – лише завдяки використанню під час ремонту квартири, будинку чи іншого приміщення, наприклад, комерційного призначення, натуральних матеріалів. Власне, саме цим пояснюється не згасаючий попит на дерево, як на найбільш міцний, довговічний матеріал. Проте обов’язково слід врахувати, скільки при використанні подібного будівельного й облицювального матеріалу коштуватиме у загальному підрахунку ремонт твоєї оселі.

Деревина використовуються на сьогодні підчас будівництва будинків, внутрішньої і зовнішньої обробки, для покриття підлоги. До речі, слід підкреслити, що часи, коли дерев’яну підлогу доводилося фарбувати, залишилися позаду, у далекому минулому. Йому на зміну прийшла так звана європідлога, котру наразі купити у будь-якому сучасному місті не представляє складнощів. Саме європідлога займає провідне місце серед покриттів для відповідної частини кімнати. Головні переваги такого матеріалу полягають, насамперед, у екологічності, міцності, довговічності, презентабельному зовнішньому вигляді, ідеально рівній поверхні, зносостійкості, доступній ціні і простому монтажі тощо. Завдяки перерахованим характеристикам, європідлога є одним із найбільш затребуваних будівельних матеріалів. Також приваблює покупців і те, що європідлога – невибаглива підчас експлуатації і за нею дуже легко доглядати.

За своєю суттю, європідлога – це шпунтовані дошки з масивної деревини, що склеєні за шириною. Для тих, хто цінує якість і хоче заощадити, експерти пропонують обирати європідлогу з модрини. Така виглядає стильно і дорого при відносно невеликих витратах на неї. Крім того, високо цінується європідлога зі сибірського кедра, дуба, сосни і ялини.

Для того, щоб обрати якісні дошки, необхідно знати, що у них повинна бути ідеальна геометрична лінія, однаковий колір, щоб при монтажі не були помітні місця з'єднання дощок. Важливий і той факт, що купивши європідлогу, відразу ж можна приступити до укладання цього покриття, адже дошки вже відшліфовані і вкриті лаком.

При всьому тому, що європідлога має властивості деревини, вона не боїться цвілі, паразитів і відмінно переносить вологість, гармонійно взаємодіючи з навколишнім середовищем. Від перепадів температури його надійно захищає вологостійкий клей.

За матеріалами http://budzon.com.ua/ua/shop/product/skilki-koshtue-remont-kvartiri