Як вибрати ідеальне масло для тіла та спосіб його використання

Як вибрати ідеальне масло для тіла та спосіб його використання

Багато речовин, які не з'єднуються з водою, називаються оліями. Вони бувають ефірні (це речовини з рослин, що мають сильний запах), мінеральні (продукти переробки нафти), та олії, що отримуються з рослин. Для використання в косметичних цілях найбільш цінними вважаються рослинні олії, тому що мінеральні продукти для шкіри не корисні, а ефірні застосовуються в косметології в маленькій пропорції, в основному для аромату та надання запаху.

Олії, що використовуються в косметичних цілях, відрізняються від тих, які ми використовуємо для приготування їжі. Перед упаковкою, косметична олія піддається ретельному очищенню, зі складу видаляються рослинні воски та деякі речовини, продукт відбілюється та дезодорується.

Крем чи масло – що ефективніше?

І крем, і олія чудово усувають проблеми зі шкірою. Але масло має такі переваги: ​​воно підходить для будь-якого типу шкіри, і проникає глибоко в епідерміс. Крім цього, цей засіб дуже економний, тому що для його нанесення його на тіло потрібна невелика кількість. Олія - ​​дуже давній засіб для догляду за шкірою, відомий ще з часів Клеопатри. А ефірні олії широко застосовуються через те, що допомагають іншим компонентам проникати у глибокі шари епідермісу.

Кому можна використовувати олію?

Масло для тіла є універсальним засобом, його можна застосовувати для будь-якого типу шкіри та для будь-якої зони. Поділ у відповідність до типу шкіри відноситься тільки до засобів для обличчя. Якщо ви вирішили замовити масло для тіла, пам'ятайте: більш натуральний засіб є більш універсальним.

Спосіб застосування косметичної олії

Олію для тіла можна застосовувати зі своїм улюбленим кремом. Після звичайного щоденного очищення нанесіть масло, а поверх масла використовуйте крем, який допоможе прибрати зайвий жир на шкірі, і запечатати масло в клітинах епідермісу.

Для найкращого ефекту засіб потрібно наносити на тіло після купання, трохи підсушивши її за допомогою рушника. Вологи, що залишилася на підсушеній шкірі, вистачить для зволоження.

Масло перед нанесенням слід розігріти в долонях, а потім, починаючи від пальців рук або ніг, рухатися вгору і наносити на проблемні зони. На зону живота масло слід наносити масажними рухами, рухаючись за годинниковою стрілкою. Продукт на шкірі не повинен розтікатися, тому не наносите його дуже багато, досить декількох крапель. Купити масло пропонує магазин натуральної косметики TheBodyShop.